Nők az életük elején

Hello Women!

Hello Women!

Edzd a testedet! - Otthoni tornavideók

2016. január 12. - Hello Women blog

Itt a január, így itt az ideje elkezdenie tornázni annak, aki nyárra szeretne formálni az alakján. Amikor a női magazinok tavasszal elkezdenek ezzel a témával stresszelni, az már rég késő.

Mile Szilvia - Cosmo Bikini Boot Camp

Különleges és változatos gyakorlatok. Nem unod el magad a túl hosszú ismétlésektől. Nem terhel túl, mégis érzed a hatást.

Péntek Enikő

Brutálisan jó és kőkemény videók a kardiótól az erősítésen át akár a fellépéseken készült felvételekig. Nagyon jól használható az oldal. Külön kategóriákba vannak szedve a videók. (http://www.zonaedzes.hu/videok.html) A tornák pedig nagyon hatásosak. Praktikus. Saját tempóban tornázhatsz, így nem fogsz lemaradni és a rohanás miatt sem fogod hibásan végezni a gyakorlatot. Medicinlabdás és más különleges videók is vannak.

XHIT Daily

Olykor kőkemény, de ki ne akarna úgy kinézni, mint egy Victoria's Secret modell?! Szintén nem unalmas, sok az új gyakorlat benne. (https://www.youtube.com/user/XFitDaily)

Pavla Perfectleanbody

Emberi, szerethető, nem túl izmosító. (https://www.youtube.com/user/perfectleanbody) Az anti-cellulite videói pedig szuperek.

Cassey Ho - Blogilates

Blog formában íródik az oldal, ezért folyamatosan motiváló. (http://www.blogilates.com/)Külön le van írva az ismétlésszám, így tornázhatsz a saját tempódban. Nem kell sietned, hogy utolérd a videóban.

https://www.youtube.com/user/blogilates

 

Ha tetszett a bejegyzés, kövess a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellowomen.blog.hu/api/trackback/id/tr818263592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása